Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins o víkendu přidal do týmu obránce Lindholma.

    Hampus Lindholm se v neděli dohodl na osmileté smlouvě na 52 milionů dolarů s Boston Bruins, den poté, co byl obránce s Hokejové Dresy Česká získán výměnou za Anaheim Ducks. "Dnes jsme lepším týmem," řekl trenér Bruins Bruce Cassidy. „Má legitimní životopis do první čtyřky v National Hockey League.

     

    V příštích třech letech budou Bruins v den draftu bez významného žetonu – Don Sweeney přenechá výběr Bostonu v prvním kole v roce 2022, v roce 2023 ve druhém kole a v roce 2024 ve druhém kole ve prospěch známého obchodního partnera v Ducks.

     

    "Jako hráč je to vždy těžké, když nevyhráváte," řekl v Hokejové Dresy Česká. „Měl jsem štěstí, že jsem se dostal do týmu, který soutěžil hned od začátku. 28letý hráč má na kontě pět gólů a 22 bodů v 61 zápasech této sezóny, přičemž průměr 22:32 času na ledě v této sezóně.

     

    Obrana Bostonu se díky přidání Lindholma výrazně zlepšila." Už mají tým mistrovského kalibru," uvedl v neděli Lindholm s Dres Boston Bruins. „Myslím si, že každý tým, do kterého přijdu, bude lepším týmem…

     

    Šestá nejlepší volba na draftu 2012 Lindholm s Hokejové Dresy Česká č. 47 má v této sezóně v 61 zápasech pět gólů a 17 asistencí. 6 stop-4, 216 liber obránce má za devět let kariéry v NHL 57 gólů a 165 asistencí.

     

    Bruins nastoupí v pondělí večer proti Montrealu Canadiens bez zraněného kapitána Patrice Bergerona. Boston je o bod před Washingtonem Capitals jako nejlepší divoká karta na obrázku play off Východní konference až do neděle a 14 bodů před Columbusem Blue Jackets, aktuálně prvním týmem zvenčí, který se dívá dovnitř.

     

    Méně než den poté, co Bruins přestoupili na Lindholm, Maple Leafs údajně získali modrou vlajku Marka Giordana.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!