Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blackhawks oznamuje 2016 Rookie turnaje soupisku

    Vzrušující hokejový sezóna začne brzy, bude to vzrušující souboj. bychom se měli připravit Levné Dresy NHL na podporu naší oblíbený tým.

    Chicago Blackhawks oznámil jejich soupisku pro Rookie Tournament 2016 dnes, která se bude konat ve středu Ice Arena v Traverse City, Mich., Od září 16-20. Letošní soutěž musí být obzvláště vzrušující, hodně fanoušků jsou již připraveni podpořit jejich idol Dres Chicago Blackhawks, si to nenechte ujít. Tým zahrnuje 23 hráčů (14 dopředu, sedm obránců a dva brankáři), a bude trénován Rockford trenér Ted Dent a asistent trenéra Derek King.

    Chicago Blackhawks fanoušky hladoví po nějakou hokejovou akci bude dostat jejich první chuť sezóny v průběhu příštích několika týdnů, a tým odhalil ve čtvrtek, kteří hráči se zúčastní Rookie turnaji na konci tohoto měsíce. Turnaj, který se koná v Traverse City, Michigan, od září 16-20 představí hráči z osmi týmů a předvést některé z nejlepších mladých vyhlídky v NHL. Takový silný tým matchup, nemůžu se dočkat, až jít dívat na hru, jsem přesvědčen, že na sobě Levné NHL Dresy jít scéna je nejlepší podporu pro naše hráče.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Chicago Blackhawks Levné NHL Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!