Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Binnington říká, že házení lahví na Kadriho byla ‚příležitost od Boha‘

    Gólman St. Louis Blues Jordan Binnington v úterý potvrdil, že po zápase 3 jejich série ve druhém kole hodil láhev s vodou na centra Colorada Avalanche Nazema Kadriho.

     

    Brankář Blues Jordan Binnington v Hokejové Dresy Česká vysvětluje, proč se rozhodl hodit prázdnou láhev s vodou na Nazema Kadriho po osudu, který utrpěl při jejich kolizi, o níž si myslí, že šlo jen o soutěžní hokej, kdy Kadri šel tvrdě k síti.

     

    Pokud házení láhve s vodou po Kadri nebylo dostatečným důkazem toho, že Binnington v Hokejové Dresy Česká nebyl se zásahem spokojen, jeho pečlivě formulovaná úterní odpověď vám dala vědět, že si myslel, že útočník Avalanche ví, co dělá – i když Binnington ne. zajít tak daleko, že obviní Kadriho, že mu úmyslně ublížil.

     

    "Těsně předtím, než jsem vešel do šatny, vidím, jak tam dělá rozhovor, usmívá se, směje se a já tam kulhám s kolenní ortézou po chodbě. Prostě jsem cítil, že to byla příležitost od Boha." Je to, co to tam je. Chci říct, ale je to to, co to je. Je to hokej a je to soutěžní hra. Takže… to je ono.“

     

    Pro ty, kteří nevědí o Water(bottle)gate, Kadri v Hokejové Dresy Česká narazila do Binningtona během hry poté, co se zapletla s obráncem Blues Callem Rosenem, a Binnington utrpěl výron kolena.

     

    Binington s Dres St. Louis Blues si 21. května poranil levé koleno při srážce s Kadrim a spoluhráčem Callem Rosenem, odešel z ledu a nevrátil se po zbytek série, kterou Colorado vyhrálo v šesti zápasech.

     

    Biningtona nahradil Ville Husso, aby zahájil play-off, přičemž Husso měl mnohem lepší statistickou sezónu 2022. Ale když dostal svou šanci v posezóně znovu, Binnington toho využil.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!