Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Avalanche uvízla ve druhém kole po havárii 5. hry

    Po dvou zápasech, kde Colorado Avalanche vyhráli o tři branky v každém zápase, se St. Louis Blues ocitnou jeden zápas od vyřazení a potřebují vyhrát na silnici, aby se nevrátili domů.

     

    Hokejové Dresy Česká Blues se shromáždilo z deficitu 3:0 a omráčilo Avs 5:4 v prodloužení v zápase 5 ve středu večer v Ball Areně, čímž pokazilo epický výkon Nathana MacKinnona, který měl Avs na pokraji postupu.

    Dres St. Louis Blues vědělo, že v pátém zápase proti Coloradu Avalanche po špatném čtvrtém zápase mělo jen malou rezervu na chyby.

     

    Hokejové Dresy Česká Avs bylo během prvních 40 minut jen míle a míle lepší než Blues a navzdory tomu, že foukalo vedení 3:0, dostal skvělý gól Nathana MacKinnona a zvýšil na 4:3, když zbývaly méně než dvě minuty.

     

    MacKinnon v Hokejové Dresy Česká našel svou energii a získal hattrick, druhý pro hráče Colorada v po sobě jdoucích zápasech po Kadriho v St. Louis. MacKinnon, který měl tři góly a podíl na všech čtyřech gólech, nedokázal sám porazit Blues, kteří se shromáždili, aby snížili vedení v sérii Colorada na 3:2.

     

    Útočník Blues Robert Thomas vyrovnal necelou minutu před koncem a poslal zápas do prodloužení. Thomas vstřelil své první dva góly play-off v 5. hře.

     

    "Je to jen odvážné vítězství," řekl trenér Blues Craig Berube. „Kluci bojovali a bojovali dál.

     

    Podaří se jim to dnes večer, nebo se série přesune zpět do St. Louis na hru 6 v pátek večer? Mohou Avalanche prokázat svou hodnotu a domluvit si rande s Edmonton Oilers nebo Calgary Flames?

     

    Šestý zápas se hraje v pátek večer v St. Louis a Colorado vede sérii 3:2. 7. zápas je v případě potřeby v Ball Areně v neděli.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!