Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Auston Matthews dokazuje, že je budoucnost hokeje

    Každých pár NHL sezón, nový hráč křičí do ligy jako kometa. Je to hořící záblesk cílů, chraptivých davů a ​​nedobytné expectations.As nosí Levné Dresy NHL vždy dává naději. Když byl zdravý minulé sezóně, Edmonton forward Connor McDavid má dopad nastavit lize plamenech. Ale tento rok, on se zabývá celá řada nových očekávání, která zahrnuje pěší cesty některých z největších někdy vzít led. Má v plánu dělat to svou vlastní cestou taky.

    Pokaždé, když hokejové hry nám dal hodně dobrých vzpomínek, na sobě své oblíbené Dres Toronto Maple Leafs ke sdílení Tým každou hru, myslím, že je to velmi skvělých vzpomínek. Skrz Mcdavid je první sezoně, si připsal na horký tempem, skončil s 48 body v 45 hrách. Nepřátelské týmy vypadalo jako hejno opilců, kteří se snaží chytit uprchlého housecat. Že naprostá dominance zvýšil očekávání, o McDavid osobně. Připouští se, že v sázce jsou nyní o něco vyšší, ale není to nic, co není zvyklý, že byl špičkovým hráčem v juniorském hokeji a první celkový draftu v roce 2015.

    V smrštění momenty offseason, se seznamem bitev probíhá a průsvitného obrazu nadcházející sezóně, Mcdavid byla propůjčena čest sloužit jako kapitán svého týmu. Je nejmladším hráčem někdy dostane tu čest, spojující Gabriel Landeskog, Sidney Crosby a Vincent Lecavalier jako jediný dospívající kapitánů v historii ligy. Pokud máte také rádi takovou nádhernou hru ledního hokeje, nenechte si ujít nové sezoně dres Oh, Hokejové Dresy Pánské klubové jsou velmi populární.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Toronto Maple Leafs Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!