Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Anaheim Ducks hledají nového trenéra

    Anaheim Ducks byl nominován jako jeden z finalistů soutěže Human Humanarian of the Year ESPN za jejich druhý ročník. Vítěz bude vyhlášen 9. července v Novo v Los Angeles. ESPN udělí vítězi grant ve výši 100 000 USD. Organizace každoročně přivádí hokej a nhl dresy na více než 5000 lidí se speciálními potřebami. Jako celek, kachny byly silně zapojené do jejich trhu.

    Anaheimské kachny jsou na křižovatce, která se snaží znovu se stát relevantním. Kachny se zdají být jedním z mála nápadníků Patricka Marleaua, který je v soumraku své kariéry. Ukázalo se, že dres Anaheim Ducks jsou stále vhodné pro něj. 39-letý má stále ještě jeden rok na své smlouvě a je držitelem plné doložky o volném pohybu. Kachny by se mohly s Marleauem pohybovat na jeho $ 6.25M čepici. Tým se také mohl zaměřit na Timothyho Liljegrena.

    Scott Sandelin je skvělý trenér, který potvrdil, že cestoval do pondělí v Anaheimu, aby projednal práci koučového vedoucího. Kachny vystřelily v únoru trenéra Randyho Carlyla. Sandelin řekl, že si není vědom časové osy kachen pro pronájem, protože jsou ještě další zájemci, s nimiž je ještě třeba se zúčastnit rozhovoru. Sandelin, 54 let, přichází na titulní stranu NCAA na UMD.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Anaheim Ducks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!