Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    2016-17 kořenit náhled: Pittsburgh Penguins

    která byla do značné míry standardní období pro Pittsburgh Penguins. Pokud máte také rádi hokej, nenechte si ujít letošní nové Levné Dresy NHL, náš oblíbený tým potřebují naši podporu.

    Chcete-li koupit prepent, můžete zvážit Dres Pittsburgh Penguins, protože je populární klub mnozí fanoušci jsou to líbí. Sidney Crosby měl pět bodů v říjnu, ale vystřelil jejich trenéra a vyhrál 18 z 23 dolů úsek za nový hlavní trenér Mike Sullivan. Pak se s nováčka brankáře, který strávil většinu sezóny v AHL, že se už nikdy nevrátil, bití San Jose Sharks v šesti hrách vyhrát svůj první Stanley Cup od roku 2009. Pokud jde o Crosby? Jediné, co udělal, bylo skončit na třetím místě v NHL bodování s 85 body a pak dominují play-off na obou koncích ledu na cestě k vítězství Conn Smythe Trophy jako playoff MVP. Vstoupí v této sezoně čerstvý z přelomu MVP na Světový pohár v ledním hokeji, kde Kanada šel neporažený a Crosby vedl všechny hráče v bodech.

    Penguins jsou tak blízko zámku jít do play-off na 11. rovný sezóně jako každý tým, ale to ještě nemusí být dost dobrý, aby jim získat titul Metropolitan divize. Druhý v Metropolitan. se budete připravovat nové Hokejové Dresy Pánské na jejich podporu?

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!