Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    2 poznatky z vítězství Bruins v play off nad Maple Leafs

    Stejně jako Bruins, kteří ve čtvrtek utrpěli první domácí prohru v sezóně proti rozžhavenému Seattle Krakenu, dorazili Toronto Maple Leafs do TD Garden čerstvě po neuspokojivé porážce dvě noci předtím.

     

    A v emotivním, bleskurychlém sportu, ve kterém se malé chyby násobí velkými následky, udělali Toronto Maple Leafs až příliš mnoho chyb proti molochu, který se řítí ligou a vydělával na nich.

     

    AJ. Greer vedl v polovině zápasu Dres Boston Bruins, než Auston Matthews na začátku třetí třetiny vyrovnal. Remízový stav zlomil jednorázový střelec Matta Grzelcyka, když ve třetí třetině uběhl čas, aby vyhráli Bruin’s.

     

    Boj se stal a již otřásl TD Garden ještě hlasitěji, ale zdálo se, že to byli Maple Leafs, kteří boj přiživovali více. Když se Foligno a Simmonds zotavili na trestné lavici, obránce Boston Bruins Charlie McAvoy byl v 4:01 povolán k podražení.

     

    Po vítězství pokračovalo Hokejové Dresy Česká Bruins v pozitivní náladě a podepsalo smlouvu se zkušeným útočníkem Pavlem Zachou na čtyřleté prodloužení s ročním limitem 4,75 milionu dolarů.

     

    Zacha v Hokejové Dresy Česká, 25, má v této sezóně na kontě pět gólů a 20 asistencí, přičemž hraje převážně ve druhé lajně Bostonu. V sobotu měl na ledě 22 směn a čas 15:32.

     

    Ullmark v Hokejové Dresy Česká si proti Maple Leafs nevedl nejlépe, zastavil jen 18 z 21 střel, ale trochu rozechvění vyvážil několika úžasnými zákroky, aby zmařil vychvalovaný útok Toronta.

     

    I když to rozhodně není žádná záruka, že to bude pokračovat, vedení Bostonu musí věřit, že může být klíčovou součástí kupředu. Bruins stále čekají masivní vyjednávání o smlouvě s Davidem Pastrňákem, což zabere spoustu místa na čepici.

     

    Je jasné, že B budou v budoucnu potřebovat centra. Ať už to bude příští rok nebo rok poté, Krejčí a Bergeron už tu dlouho nebudou. To je důvod, proč se letošní rok rýsuje jako poslední velká šance na titul pro Boston Bruins.

     

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Česká Dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!