Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Impozantní start Maple Leafs je odrazem talentu týmu

    Na papíře se setkání v úterý večer mezi Buffalo Sabres a Toronto Maple Leafs stalo 29. utkání pravidelné sezóny pro Sabres. Sabers se v posledních týdnech ocitli v popředí, když v listopadu odnesli nepravděpodobnou vítěznou sérii 10 her. William Nylander je podepsán, ale nebude v sestavě, jelikož Maple Leafs navštíví Sabres úterý večer. Fanoušci v dres Toronto Maple Leafs hledají skvělý výkon. Sabres ukázal spoustu skoků v překonávání Maple Leafs 11-3 uprostřed první etapy.

    Sabers měl několik dobrých šancí, mezi kterými se pohyboval obranný závodník Rasmus Ristolainen, který měl celý blesk, aby udělal šplouchání - kromě toho, že se neskončil v síti. Nedokončený UFA vede Sabres v brankách s 20 a jeho soupeřem o druhé místo v NHL s Brayden Point. Fanoušci v nhl dresy jsou zvědaví na současnou situaci. Leafy stále čekají na úplnou sestavu, zatímco Sabres jsou v situaci, kdy se jedná o záda, ale atmosféra a intenzita těchto her s prostředím v Buffale často dělá velké drama. Trenér Mike Babcock uvedl, že působivý start Maple Leafs je odrazem talentového týmu.

    Verwante Tags

    dres Toronto Maple Leafs nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!