Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blues vs. Predators 2017 kolem dvou NHL playoff rozvrhu

    Hokejová hra je velmi vzrušující, jste připraveni na Levné Dresy NHL pro jejich tankování? Poprvé od roku 2002 dosáhly Blues druhému po sobě jdoucího roku druhého kola postseason. Jako jejich odměna se dostanou k hostiteli prvních dvou zápasů ve středisku Scottrade proti týmu Nashville Predators, který právě prohnal velkolepý arch-nemesis, Chicago Blackhawks.

    Fanoušci rádi nosí hokejové Dres St. Louis Blues na hokejovém stadionu, který nám přináší pocit vzrušení. Nebude to snadná série pro Blues a bude to první playoff mezi oběma týmy, ale přinejmenším první dvě hry jsou na domácím ledě a Blues DO má výhodu domácího ledu pro bilanci Série, pokud jde o sedm.

    A samozřejmě, jako vždy, události plány obou budov hrály zmatek s plánem na ledě. V tomto ročním období se jedná vždy o problém, ale už jsme na to zvyklí. Správně, kdo má vstupenky Hall And Oates na sobotu 6. května v Scottradu?


    Reacties

    Note: HTML is not translated!