Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Zuccarello byl jedním z nejžhavějších linek v NHL za poslední měsíc

    Jako tým přestavby, si New York Rangers nemohou dovolit plýtvat zdroji. Organizace zvlášť dobře nevyvíjí ani nevyvíjí talent. Je stále nejisté, který hráč bude nosit dres New York Rangers. Aktivní seznam nemá žádnou ruku plnou všech hvězd a potenciálního vítěze Hart Trophy. Od generálního manažera New Yorku Rangers Jeffa Gortona bylo málo informací o statusu volného agenta Kevina Hayese a Mats Zuccarello. Tým s tímto jádrem a mladými hráči týmu by si vybral jako Filip Chytil a K'Andre Miller, kteří budou doprovázet stárnoucí jádro. Velká chyba přišla ve formě, že Gorton neměl s mladými hráči práci s touto skupinou.

    Dnešní rozhodnutí ovlivní tým pět let. Neexistují žádné jednoduché cesty z přestavby v profesionálním sportu, jen obtížné volby. Vědět, kdy se pohybovat od určitých hráčů, je klíčem k budování úspěšného týmu ve sportu s platovými čepicemi. V případě Giants je nedostatek vize týmu zadržován tak, aby to Strážci nebyli. Na sobě nhl dresy, Zuccarello, spolu s Chris Kreider a Mika Zibanejad, byl jedním z nejžhavějších linek v NHL za poslední měsíc. Musí existovat levné talenty na vstupních úrovních, aby se vyhráli s talentem veteránů.

    Verwante Tags

    dres New York Rangers nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!