Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Yegor Rykov má příležitost crack lineup

    Seznam New York Rangers se zaplnil pozoruhodnými doplňky v offseason a rychle přivítá jejich výcvikový tábor. Panarin byl nejvyhledávanějším volným agentem na trhu. Bude nosit svou novou dres New York Rangers a vstupovat do své páté sezóny NHL. Kreider vstupuje do posledního roku své smlouvy a doposud měl solidní kariéru. Všechny přednášky obklopují jeho další smlouvu. Namestnikov byl preferovaným obchodním čipem, ale pro něj mohl hrát důležitou roli.

    New York Rangers nyní vstupují do závěrečné fáze přestavby rozpisu, což mělo za následek výrazný nárůst do vyhlídkové skupiny. Kevin Shattenkirk byl zakoupen za účelem vytvoření prostoru pro čepice pro tento rok. Pro příští rok musí jmenovat kapitána. To by dávalo smysl dát hráči oblíbenou „C“ na jejich nhl dresy. Yegor Rykov má příležitost prasknout sestavu a v květnu podepsal základní smlouvu. S největší pravděpodobností předvede svůj talent před zahájením výcvikového tábora.

    New York Rangers se mohou odrazit od významné ztráty v roce 2021 do Seattlu. Klub v té době téměř určitě ztratí lepšího hráče. Brendan Lemieux je dobrá hloubka vpřed. Kreider bude chráněn, pokud ho klub nakonec podepíše. Strážci však nebudou schopni ochránit několik klíčových obránců. Klíčovým bodem je zaměřit se na budoucnost a případně přejít od drahé smlouvy.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!