Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Winnipeg Jets a Colorado Avalanche měli předtím zájem o Brassard

    Brassard by byl pronájmem, protože po této sezóně bude volný agent. Zdroj řekl včera v noci, že Dallas Stars nazvali Penguins o Brassardovi. Bude mít příští sezónu jiné nhl dresy? Dva z Penguinových skautů byli v Dallasu minulý týden a sledovali hru. TSN Darren Dreger začal bzučet, když navrhl, že středisko Derick Brassard v této sezoně s Penguinsem dobře nelesklo, a proto se tým mohl podívat na jeho pohyb. Pokud by tučňáci obchodovali s Brassarerem, nechali by je rozhodnout, že budou pokračovat ve třetím lince na obchodním trhu, nebo vrátit čtvrtého řádku levého křídla Riley Sheahana na místo.

    Předtím, než se dostaneme do toho, jak to může hrát v příštích šesti týdnech, je něco, co byste měli vědět o Brassardovi: Není také šťastný ani kvůli nedostatku produkce a doufá, že to v blízké budoucnosti změní. Přinese nám lepší výkon, pokud bude mít na sobě dres Pittsburgh Penguins? Winnipeg Jets a Colorado Avalanche měly předtím zájem o Brassard, ale zdroje si nejsou jisti, jestli by se o ně ještě zajímali. Po cestě získal přezdívku "Big Game Brass". Brassardova smlouva skončí po této sezoně, což by fungovalo dobře pro Blue Jackets, kteří doufají, že najdou způsob, jak udržet Artemiho Panarina dlouhodobě.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!