Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Washington udělal méně než polovinu zásahů během pravidelné sezóny

    V pravidelné sezóně Washington udělal méně než polovinu pokusů o střelbu a vykázal šance na rovnoměrné síle (48 procent), čímž se umístil na 24. místě a 26. místo v NHL. Ale fanoušci, kteří nosili Hokejové Dresy, neztratili srdce. Stále ještě křičí. "Hrajeme dobře," řekl Brett Connolly, který získal jeden z Washingtonských cílů. "Vypadají, že jsou tam trochu frustrovaní a musíme pokračovat ve hře, pokračovat ve hře rychle a zůstat na nich." Pak prohráli s Pittsburgh Penguins a každý muž vypadal sám.

    32-letý Ovečkin má 10 gólů a 19 bodů ve 14 play-off hrách, což mu dává dva body za pramenem Sidneyho Crosbyho. Ovečkin mu udeřil stehno. "Tihle kluci se musí pohybovat, víš? Musí se probudit." řekl. Ať už se jedná o horké kola nebo umístění stolice, Ovečkin dělá něco správného a Caps jsou šest zápasů od Stanley Cupu. "V minulých letech jsme mohli cítit jiný způsob," řekl obranář John Carlson, který měl na sobě Washington Capitals dres, pro Barryho Svrluga z The Washington Post. "Možná jsme v místnosti měli jinou auru. Letošní rok je úplně jiný. "

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Washington Capitals dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!