Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Vítězství ve Washingtonu skončilo ve čtyřech zápasech

    Brankář Washington Capitals Braden Holtby zanechal v sobotu večer 2-1 přesčasu ztráty Columbus Blue Jackets v druhém období poté, co vzal hůl na obličej. Holtby se nevrátil ke hře a není jasné, zda zahájí utkání proti St. Louis Blues, první souboji setu back-to-back, ale trenér Todd Reirden řekl, že tým nemá v úmyslu odvolat další netminder. Fanoušci v dres Washington Capitals se obávají jeho zranění. V této sezóně hrál Holtby ve 30 zápasech se 29 starty pro Capitals. Zaznamenal rekord 17-10-2 s průměrným ziskem 2,86 gólu a 0,912 úložným procentem a dvěma výpadky. "Bude ještě hodně hodnocen," řekl Reirden. "Naše počáteční diskuze s naším trenérem a lékaři, to je vážná věc."

    Vedoucí trenér Todd Reirden řekl, že tým neměl žádné informace o svém stavu, bude ho dnes večer i nadále hodnotit a zítra vydá zítra. Hráči v nhl dresy jsou připraveni. "Je to něco, na čem musíš být nesmírně opatrný a obezřetný," řekl Reirden. "V minulosti měl v jeho očích nějakou jinou práci, takže to byla vážná situace pro nás v té době." Bylo by to hlavní ztráta pro Capitals jako Holtby je jejich jednoznačně řezaná brankář číslo jedna a byl jmenován do své čtvrté hvězdy všech hvězd v letošním roce.

    Verwante Tags

    dres Washington Capitals nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!