Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Vítězství proti senátorům je 14. místo v hlavním turnaji v posledních 17 zápasech

    Kapitáni jsou nejvíce známí svými superhvězdami, jako je kapitán Alex Ovechkin, centrum Nicklas Backstrom a vrchní brankář Braden Holtby. "To je dobrá týmová věc, když se dostanete do hry a přispějeme starými a pomalými obránci," řekl Niskanen s chuť. Senátoři nemohli ani v neuspokojivé ztrátě 4: 0 do Washington Capitals v sobotu v noci před 15,605 v Canadian Tire Center. Musíme přiznat, že fanoušci v nhl dresy opravdu udělali dobrou práci. Vítězství je v posledních 17 zápasech Capitals '14 a jejich druhé v tolika nočních hodinách.

    Washington měl v průměru 1,91 bodů za souboj na zápas od svých obránců, což je v porovnání s loňskou sezonou 1,68 a velký důvod má tým třetí ligový trestný čin s 3,60 góly na zápas. Fanoušci v dres Washington Capitals jsou šťastní, že mohou vyhrát. S touto hrou, která byla posledním kapitálem před čtyřdenním přestávkou na Vánoce, byl trenér Todd Reirden nadějný, že jeho hráči budou schopni se soustředit jen na několik hodin, takže se tým podaří rozdělit se na šťastnou notu. Michal Kempney, Jakub Vrana, Matt Niskanen a Brett Connolly zaznamenali zásluhu na Ottawově záloze Mike McKenny. Ale s čtyřdenní prázdninou prodlouženou před nimi těsně za koncem sobotní hry v Ottawě, Caps držel jejich zaměření přesně tam, kde to muselo být pro tyto 60 minut.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Washington Capitals

    Reacties

    Note: HTML is not translated!