Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tyson Barrie zlepší druhou jednotku

    Mike Koster by mohl být ukraden pro Toronto Maple Leafs. Byl vzat v pátém kole návrhu. V minulé sezoně se objevil v 55 zápasech v pravidelné sezoně se dvěma góly a 10 asistencemi. Koster je hvězdný obránce pohybující se s pukem a silný bruslař, když nosí nhl dresy. Jeho obranné vědomí stojí za zmínku, že se bude tlačit do své opozice a často hledá příležitosti v útočné zóně. Mohl by potenciálně posílit Leafy v budoucnu na pravé straně.

    Toronto Maple Leafs má v tomto offseason ještě co dosáhnout. Smluvní jednání se společností Mitch Marner stále probíhají. Do pražírny je spousta nových doplňků a bude potřeba dalších dres Toronto Maple Leafs. Vysoká očekávání Tysona Barrieho jsou ve fantazii. Určitě zlepší druhou jednotku Maple Leafs. Alexander Kerfoot vyrobil v minulé sezoně kvalitní 19 branku a 43 bodů. Očekával se, že bude středem třetí linie.

    Jake Muzzin je nadšený začátkem sezóny. Byl v jiné levo-pravé dynamice s nováčkem Cody Ceci. Muzzin řekl, že je těžké se do něčeho vrhnout, ale to bylo součástí hry. Klub bude nadále doplňovat prospektový fond, aby poskytoval Leafs mladistvým. Podpis Joseph Duszak a Jake Muzzin pomůže doplnit jejich plynovod. Hráč je dobrý bruslař a slušný obránce.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!