Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Tuukka Rask nevykazuje žádné špatné účinky

    Boston Bruins prošel přes jeden z jejich nejtvrdších rukávů sezóny za poslední týden. Ale fanoušci v dres Boston Bruins nikdy neztratí důvěru. Red-hot Black a Gold (12-0-4 v jejich posledních 16) čelí sebejistému, vzkříšenému Hurricanesovi v úterý večer v TD Garden, kde začíná dokončovací řetězec 17 zápasů za 33 dní. Nikdo neměl právo očekávat, že Bruinové budou hrát stejně dobře, jako kdyby udělali brzy pořádný úder nebo zranění bluelinistů, stejně jako v případě bez zranění All-Star vpřed Davidovi Pastrnakovi. "Víme, že máme dobrý tým. Naším cílem je soutěžit a zjistit, kam přistáváme, "řekl Brad Marchand. "Pracovali jsme poměrně důsledně po celý rok. Myslím, že právě teď začínáte vidět všechny výhody. "

    Tuukka Rask hraje v postseasonu od prvního dne roku 2019; Joraslav Halak z října a února, nikoliv středních měsíců; pokračující elitní hru od DeBrusku. Bruinové narušili střely dráhy Devils a ucpali neutrální zónu, čímž poskytli Tuukce Rasku spoustu času na to, aby zastavil všech 20 výstřelů. Nosím nhl dresy, je od jeho 23.01. 23 - 8-5 14-0-3 od jeho posledního předpisu "L" a je to rozumná šance na dosažení plošiny 30 vyhrát na šesté přímé období. Uprostřed pruhu se odrazil od otřesu a nevykazoval žádné špatné účinky, éter fyzicky ani mentálně.

    Verwante Tags

    dres Boston Bruins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!