Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Toronto Maple Leafs v play-off po poleva Pittsburgh Penguins 5-3

    Leafs porazili Pittsburgh Penguins 5-3 v Air Canada Centre v sobotu večer, se Connor Brown vstřelil vítěze v 17:12 třetí třetiny dát vykřičník na večer intenzivní dramatu. Bylo na čase, aby oslavili, tým Maple Leaf vyhrál zápas a my jsme věřili, že modrý Levné Dresy NHL byla nejlepší. Je to docela obrat do Toronta, a to jak z minulé sezóny a od doby posledního play-off kotviště čtyři roky dříve.

    Klubu hra je velmi vzrušující, když se také rád jim nosit Dres Toronto Maple Leafs na jejich podporu. Connor Brown vstřelil go-napřed cíl webové stránky s méně než tři minuty opustil v regulaci jako Leafs zajistil jejich první playoff lůžko od roku 2013 s vítězstvím 5-3 nad Pittsburgh Penguins v sobotu večer. James van Riemsdyk, Tyler Bozak, Kasperi Kapanen a Auston Matthews také skóroval za Leafs a Curtis McElhinney zapojoval pro zraněného Frederik Andersen s 12 chytá.

    Listy obrat byl pozoruhodný. 30. místo na evropském šampionátu v minulé sezóně dal je skvělé místo vyhrát loterii návrhu a vyberte Matthewse, ale mnoho z nich mimo organizaci přišel bolest se blíží, a to zejména s tolika nováčků v sestavě.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!