Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Toronto Maple Leafs uzavře své sobotní předsezónní plány

    Toronto Maple Leafs hrají svou finální domácí hru předsedy dnes večer proti Detroit Red Wings s další - téměř - plnou sestavou na palubě. Jake Gardiner, John Tavares a Patrick Marleau skórovali na síle a Par Lindholm přidal shorthanded gól - vše v rozmezí 3:54 - pomoci Toronto zlepšit jeho předsezónní rekord na 6-1-0. Fanoušci v dres Toronto Maple Leafs jsou na této scéně velmi nadšeni. Leafové měli své bezproblémové problémy, které způsobily, že hlavní trenér Mike Babcock mumlal, ale nezáleželo na tom, že po dvou křídlech se ve druhém období odrazily čtyři sekundy.

    "Máme spoustu práce, ale v útočné zóně jsme byli těžší," poznamenal Babcock. "Je to pro nás obrovskou prioritou namísto spěchu a převrácení." Byla to těžká cesta pro 24letou ženu nosit nhl dresy a získat konzistentní hrací čas s Mikem Babcockem, který se rozhodl dát do římského Poláka navzdory Carrickovi lepší statistiky o držení a správný výstřel. Je zajímavé, že linka Leivo - Kadri - Brown, kterou navrhl včera Babcock, musí být "vyřešena", zůstane dnes večer neporušená. Týmy uzavřou sobotní noční předsezónní plány se zadním koncem domácího a domácího setu v Little Caesars Arena.

    Verwante Tags

    dres Toronto Maple Leafs nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!