Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Strážci zabaví svobodného agenta

    Za poslední desetiletí New York Rangers udělali všechno, aby se pokusili vyhrát, ale selhali. Místo toho, že je kritizuje za to, že se snaží, fanoušci, kteří nosí New York Rangers dres, jsou vděční za to, že byli každou sezónu požehnáni soutěžícím. K překonání výzev mohou Strážci získat velké pokroky. Toto léto slibuje, že bude pro New York Rangers zaneprázdněn. Generální ředitel Jeff Gorton musí najmout nového trenéra, vypracovat plán pro návrh a také se podívat do začátku volné agentury 1. července.

    Generální manažer Jeff Gorton chce rekapitulovat seznam včleňováním mladších, rychlejších hráčů do sestavy a zdá se, že všechny systémy jsou připraveny jít s nejlepšími dvěma vyhlídkami Rangers Lias Andersson a Filip Chytil. Bude tyto dva kluci nosit Hokejové Dresy a bojovat o Strážce? Zatímco by bylo hezké přivést elitní talent do svobodné agentury, vydávání absurdních smluv hráčům v jejich pozdních dvacátých letech ne vždy vždy dobře funguje. Není pochyb o tom, že Andersson má v New Yorku skvělou budoucnost, ale může začít se učit jeho obchod jako třetí centrum. To by mu umožnilo získat více času na led.

    Verwante Tags

    New York Rangers dres Hokejové Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!