Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Steve Yzerman se může vrátit do Detroitu Red Wings

    Před začátkem sezóny 2018/19, Detroit Red Wings znovu podepsal Andrease Athanasiou na dvouletou dohodu. Athanasiou se letos v létě otočí o 25 let, pokud mu nebude nabídnut lukrativní dlouhodobý obchod, s jeho nhl dresy bude pravděpodobně podepsána pouze jednoletá dohoda. Andreas Athanasiou by mohl své akcie dále zvýšit, pokud by mohl v příští sezóně podniknout další významný krok vpřed. Bude to poslední čas, kdy bude Andreas Athanasiou RFA, aby ho tým mohl podepsat na dlouhodobou dohodu.

    Od společnosti Detroit Red Wings se podělily o dobré zprávy, které oficiálně podepsaly s Filipem Larssonem na tříleté smlouvě na základní úrovni, která začne v sezóně 2019-2020. Očekává se, že příští sezónu bude nosit dres Detroit Red Wings. Tato smlouva vrhá trochu světla na cílovou situaci budoucnosti. V letošním roce byl Larsson dvakrát jmenován brankářem Národního kolegiálního hokeje. Očekává se, že bude ve středu doprovázet tým do Chicaga.

    Říká se, že čas Stevea Yzermana s Lightningem je téměř u konce. Fanoušci Detroit Red Wings to viděli jako znamení, že Stevie Y se vrátí do Detroit Red Wings. Yzerman hrál s Red Wings více než dvě desetiletí. Generální ředitel klubu Ken Holland hovořil o svém vztahu s Yzermanem, Holandsko řekl, že volá Yzerman přítel.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!