Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Shanahan byl úspěšný v Leafs

    Toronto Maple Leafs mají největší výzvu než kdy jindy. Potřebují sestavit tým, který bude soutěžit v play-off. Leafs v minulé sezóně nesplnili očekávání. Je snadné obviňovat hru Leafs ze sedmi ztrát na špatné obranné hře a brankáři. Stejně jako obviňování jejich dres Toronto Maple Leafs barvy. Nedostatek týmové chemie zranil Leafs. Od roku 2004 nevyhráli sérii playoff a teď je čas, aby udělali další krok.

    Shanahan převzal jako prezident Maple Leafs na konci sezóny 2015. \ t Jeho držení s Maple Leafs nebylo nic úspěšného. 50letá manažerka podepsala šestileté prodloužení s klubovým utorkem. Shanahan chápe, že je výsadou být v situaci, kdy máte šanci zamknout špičkové talenty. Shanahan se přestěhoval do kanceláří NHL po odchodu do důchodu v roce 2009.

    Hráči ze zámoří se připojují k Toronto Maple Leafs jsou často podceňováni. Jedná se o hráče, kteří ještě nepodepsali smlouvy na základní úrovni. Jedním z nich byl i Jesper Lindgren, který si oblékl nhl dresy. Jeho základní čísla ho odlišují jako jeden z nejvíce podceňovaných vyhlídek v Leafs. Nebude to však tak dlouho trvat. Očekává se, že Lindgren se připojí k týmu na plný úvazek v sezóně 2019-20.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!