Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    San Jose získal výhodu v posledním pořadí

    Joe Pavelski si odpal bradu, aby vstřelil branku. Pavelski však nemohl ani oslavovat, ale šel rovnou do šatny k ošetření, ale neúprosný vůdce se okamžitě vrátil do druhého rámu. Většina návštěvníků v jejich nhl dresy byla v úžasu. Nakonec, Sharks zaútočili kolem Golden Knights 5-2 ve hře 1 intenzivního zápasu prvního kola.

    Rytíři porazili San Jose v šesti zápasech na semifinále konference v minulé sezóně na cestě do finále Stanley Cupu. Sladká pomsta vždy začíná jednoduchými vítězstvími. San Jose vydělal výhodu domácího ledu s osmibodovým náskokem nad Vegas v konečném pořadí. Žraloci v nejlepším případě byli pravděpodobně nejlepším týmem v NHL.

    Samozřejmě, že žraloci byli trochu krátkozraký, chybí kapitán Joe Pavelski a All-Star obránce Erik Karlsson, který bojoval proti zranění třísla v průběhu druhé poloviny sezóny, ale prohlásil, že 100 procent otevřel sérii. Fanoušci si oblékli dres San Jose Sharks a říkali, že tým podporuje rozhodnutí Pete DeBoera hrát Micheal Haley. “DeBoer je nejnovější hráč, který zde byl v průběhu let ohromný a může hrát,“ řekl Pavelski. Pavelski a Karlsson jsou naštěstí v sestavě.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!