Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    San Jose Sharks budou připraveni být kupujícími v termínu

    Uzávěrka obchodu s NHL v roce 2019 je o něco kratší než jeden měsíc, ale obchodní trh se již začíná zahřívat. 27letý Panarin se spolu s brankářem Sergejem Bobrovským může stát 1. červencem neomezeným volným agentem. Nosit nhl dresy, Panarin má 53 bodů (19 gólu, 34 asistencí) ve 46 hrách, aby vedl Blue Jackets v této sezóně. Columbus Blue Jackets zůstává odhodlána podepsat smlouvu s Artemi Panarinem, ale generální ředitel Jarmo Kekalainen přiznal, že musí zvážit všechny možnosti. Columbus sedí v jednom z východoevropských playoff, ale chce získat něco za své hvězdné hráče. Toto setkání by mohlo vést ke scénáři "vzít-nebo-odejít-to" pro Panarin.

    Panarinsaid by neměl v průběhu sezóny žádné diskuzní diskuse poté, co obě strany nedosáhly dohody před tréninkem v září. Pokud by modré bundy mohly obdržet významnou návratnost pro Bobrovského nebo Panarin, měly by obchodovat. Pokud ne, neměli by. Sedící v horní části Pacifické divize a západní konference, San Jose Sharks budou připraveni být kupující v termínu. Není jisté, kdo nakonec nosí dres San Jose Sharks. San Jose je další klub, který má touhu vyhrát Stanley Cup. Doug Wilson bude pravděpodobně dalším aktivním generálním manažerem v termínu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!