Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Sabres míří na Kris Letang

    Pittsburgh Penguins je tým v podobné situaci, v jaké se s tímto létem mohou obchodovat. Pro fanoušky Pittsburghu to bylo těžké. Ušetřit to nejlepší na poslední, hráč, který by měl Sabres chtít mít největší zájem, je vpřed Dominik Simon. Má impozantní základní čísla a může poskytnout určitý útok. Simon se zdá, že hráč má za cíl, pokud se Sabres chtějí znovu vrátit do tučňáků.

    Tučňáci potřebují vyjasnit nějaký plat, pokud chtějí svůj tým nějakým způsobem zlepšit v offseason. Sabres může vypadat, že vytrhne další kupředu ze seznamu tučňáků. Letang je první hráč, který by mohl zajímat Sabres. Kris Letang na sobě dres Pittsburgh Penguins spáchal 76 obratů v sezóně 2018-19. Na povrchu to vypadá nevzhledně. Penguins a GM Jim Rutherford věří Letang být top-10 defenseman v NHL.

    Jacques Martin, současný asistent Pittsburgh Penguins a dlouholetý bývalý trenér NHL, je vedoucím kandidátem na převzetí sesazeného Phila Housleyho. To také znamená, že má možnost nosit další nhl dresy. Martin právě dokončil svou čtvrtou sezónu jako asistent v Pittsburghu. V Pittsburghu byl Martin zodpovědný za trestný souboj a obrannou strukturu Penguins. Má spoustu zkušeností s koučováním, jeho týmy devětkrát hrály.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!