Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Red Wings možná podepsali Oliwera Kaskiho

    Některé obchody se vyskytují přímo kolem vstupního návrhu, Red Wings bude pravděpodobně chtít udělat nějaké pohyby. Yzerman, který byl 19. dubna jmenován generálním ředitelem a výkonným viceprezidentem Red Wings, uvedl, že chce, aby jeho mladí hráči pokračovali v nhl dresy a vyvíjeli se. Mohl by pomoct Red Wings nejen dělat dobré obchody, ale také tlačit je, aby byly lepší na ledě.

    Detroit Red Wings dosáhl play-off v 25 po sobě jdoucích sezónách. K příštímu play-off se tým bude muset drasticky zlepšit, ale nebude třeba měnit dres Detroit Red Wings. To znamená, že mají spoustu práce na offseason. Mohli by mít větší šanci s možným podpisem finského obránce Oliwera Kaskiho. Stále nevědí, jaký hráč mají ve svém prvním výběru NHL draftu v roce 2015.

    Ačkoli Detroit Red Wings se nemohl zúčastnit play-off NHL, několik Detroit Red Wings obdrželo příležitost hrát v turnaji IIHF World. Anthony Mantha pomohl kanadské špičce Francie, 5-2, na Mistrovství světa ve čtvrtek. Vedl tým s osmi góly a sedmi asistencemi v posledních osmi zápasech sezóny. To může být dobrým znamením pro příští sezónu. S vítězstvím se Kanada posunula před tým USA na druhé místo ve skupině A.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!