Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Rangers opět představuje NHL nejcennější franšízu

    Panthers '5-4 přestřelky na New York Rangers v pozdní sobotní noci bylo všechno a víc. Nosit nhl dresy, hráči udělali dobrou práci. New York Rangers pokračují v záhadném proudu neregulačních vítězství na silnici. New York Rangers je spousta věcí. Zhoršuje se. Otočení mnoha hlav v letošním roce tím, že vyhraje trochu víc, než se očekávalo. Historicky prokletý. A po skončení, když zvítězil Chris Drury, se otcové shromáždili na chodbě před pokoji Rangers a zpívali "Let's Go Rangers".

    Strážci se vylepšili na 5-1 v přestřelce a také zvedli dva rozhodující body na silnici. Fanoušci v dres New York Rangers jsou velmi hrdí na své skóre. V přestřelce byl Barkov zastaven Lundqvist a Huberdeau skóroval. Pro střelce, Zibanejad a Shattenkirk vstřelil a poté Hayes vyhrál rozstřel s cílem deke-fest. Panthers jsou v letošní sezóně 1: 3 v přestřelce, která nevypočítá vzhledem k tomu, že mají nejlepší talent v týmu. Podle seznamu forbes.com nejhodnotnějších NHL týmů, Rangers je na seznamu nejméně o .1 miliard dolarů. Rangers opět představuje NHL nejcennější franšízu. Ztráta šňůry skončila a Strážci se přiblížili k místu playoff.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!