Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Žraloci touží vyhrát pár sedmi herních sérií

    San Jose Sharks úspěšně odstartoval kolo 3 proti St. Louis Blues. San Jose Sharks mohou vyhrát svou první hru 2 ze playoff playoff. Hra 2 ze západní konference finále jde dnes večer. Zdá se, že špatná krev mezi těmito dvěma kluby varí. Všichni hráči v nhl dresy se budou snažit vyhrát vítězství. Žraloci budou muset snížit své chyby, když se několikrát obrátili na puk.

    Nezdá se, že by od hry 1 došlo k nějakým změnám z obou týmů. Vydrželi těžké silnice, aby se sem dostali s žraloky, kteří potřebovali vyhrát pár sedmi herních sérií. Mezi těmito týmy není třeba zaostřovat. Karlsson na sobě dres San Jose Sharks je nejzranitelnějším cílem mezi dynamickými obranci San Jose. Fyzická pozornost se mu zjevně nelíbila.

    Louis Blues, když Timo Meier a Logan Couture skórovali v sobotu v sobotu pár gólů s působivou výhrou 6-3. Dvanáctiletý Timo Meier se občas může přehlédnout. Meier pak převzal své dva góly v druhé polovině období, které dalo místnost Sharks. Je to opravdu dobrý hráč a právě teď přichází do svých rukou. Žádný z těchto cílů by se nestalo, kdyby Meier netlačil na skok z útěku Coltona Parayka.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!