Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Pierre-Edouard Bellemare: William Carrier je silný chlap

    Hendersonští úředníci jsou v rozhovorech se zlatými rytíři Vegas, aby vytvořili komplex zimního stadionu v centru města. Vzhledem k rozvoji sportů v ledním hokeji se potřeba nosit nhl dresy a hraní na ledě stala silnější než dříve. S vyhráním 25 zápasů v sezóně 2018-19 se Vegas Golden Knights nacházejí v zajímavé pozici v tichomořské divizi. Zlatí rytíři mají velmi důležitou část her, která hraje sedm z jejich dalších osm zápasů uvnitř T-Mobile Arena.

    A dobrá zpráva, že nohy Williama Cariera byly čerstvé a jeho tělo se cítilo dobře v sobotu. Třetí řada zlatých rytířů byla po celou sezónu troškou jízdy po horské dráze. Carrier bude rozhodnutí o sobotní zápas s Columbusem, Adam Hill z reportů Las Vegas Review-Journal. "Je to silný chlap," řekl Linemat Pierre-Edouard Bellemare. "Není to jen v tom smyslu, že jde a hity na kluky, má moc ve všem, co tam dělá. Nosím dres Vegas Golden Knights, přináší do naší hry hodně intenzity. "Vegas je také (4-6-0) za posledních 10 zápasů, což není problém pro hlavního trenéra Gerarda Gallanta, ale pro hráče je to smysl chtějí znovu získat své mojo vpřed.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Vegas Golden Knights

    Reacties

    Note: HTML is not translated!