Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins upgradovali Ryana Haggartyho na NHL

    Pittsburgh Penguins odměnil Ryana Haggertyho za hvězdný výcvikový tábor, v úterý. Penguins upgradovali Ryana Haggartyho z AHL smlouvy na NHL. Obousměrná dohoda platí Haggertymu v průměru 675.000 dolarů ročně, pokud je s Penguins. Vydělá 100 000 dolarů, pokud bude hrát za Wilkes Barre / Scranton z americké hokejové ligy. Haggerty, 25 let, si v letošním roce pořádal s Pittsburghem silné předsezóně, přičemž v každé ze svých dvou vystoupení vstřelil asistenci pro tři body. Nosit dres Pittsburgh Penguins, vždy dělá pěknou práci. Pomohl Američanům zachytit zlato v roce 2011 pod 18 mladými juniorskými šampionáty tím, že bodoval dvakrát v šesti zápasech.

    Je to čtyřletý veterán AHL, který hrál s Hartfordem a Rockfordem, než se v posledních dvou sezonách usadil ve Wilkes-Barre / Scrantonu. Nosit nhl dresy, Haggerty není velmi dobrý bruslař, a to může nakonec udržet ho od dostat celou cestu k přehlídce. Má celkem 106 bodů (51 bodů, 55 asistencí) v 217 hrách ve čtyřech AHL kampaních. A hluk, který udělal, zaznamenal několik gólů ve výstavních hrách a byl aktivní hráč po celém ledě.

    Verwante Tags

    dres Pittsburgh Penguins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!