Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins přidán obránci Mark Streit a Frank Corrado

    Myslím, že na sobě klubový Levné Dresy NHL vidět jejich úžasné hry je velmi významný. Corrado stálo Eric Fehr, Steve Olesky a 2017 čtvrté kulatější - ano, ne moc. Otočil se do trochou pointou s Maple Leafs, protože Mike Babcock by ho hrát, a to navzdory tomu, že byl lepší než jejich dalších 5-6 možností. Je to bota puk-mover s dobrými čísly držení, a to by mohlo být slušné celkově, a je jistě dost dobré hrát na dně Párování právě teď.

    Horní klub Dres Pittsburgh Penguins je velmi populární; pokud zároveň to líbí, si to nenechte ujít. Streit je samozřejmě větší jméno, a on stojí ve čtvrtém kole draftu si v roce 2018; Lightning držel svá práva po dobu asi dvě hodiny po obchodě jedna k jedné, který poslal Valterri Filppula k Flyers. Měl pět gólů a 16 asistencí v této sezoně poslední z jeho smlouvy, a byl jedním z nejvíce podceňovaný hráčů NHL po celá léta.

    Je pořád pevné látky; Lightning GM Steve Yzerman také v podstatě pral ho Penguins, což je směšné. Pointa je, že Jim Rutherford dělal svou obranu mnohem lépe s těmito pohyby, alespoň na základě srovnání.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!