Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins Fleury nominován na Masterton Trophy

    Hrát svou první hru pro Penguins na premiéře v roce 2003, Fleury je nejdelší-tenured atlet v Pittsburgh profesionálním sportu. 375 výher, 44 shutouts a dvou kroužků Stanley Cupu, jeho jméno navždy bude zaujímat významné místo v záznamových knihách týmu. Mnoho fanoušci jsou jako on, a rád nosí Levné Dresy NHL podporovat jeho nádherné hry. Bylo nevyhnutelné, Fleury jeden den by se vzdát své místo na diagram hloubky na mladší hráče. To se stává pro každého brankáře nakonec. Řada událostí mimo jeho kontrolu, nicméně zrychlil na časové ose.

    Poté, co utrpěl svůj druhý otřes v sezóně během března 31. zápase proti Nashvillu loni, když sledoval z lavičky jako Murray převzal počáteční práci za dobré, vyhrál šampionát v tomto procesu. Konec Fleury držby s Penguins je pravděpodobně blízko. S expanzní návrhu rýsující se v červnu, je velmi pravděpodobné, že bude hrát své zápasy v jiném Dres Pittsburgh Penguins na podzim.

    V tom smyslu, že je ještě hodně rád, že dospívající brány s vzpurný pruh, který nechtěl sedět na lavičce. Všechny ty roky později, Fleury stále chce jen hrát hru.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!