Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Penguins er åpenbart i stand til å gå på en annen vinnende strikke

    Bruinsova pozdně-divadelní divadla se stala normou, která vyšla z jejich týdne. Boston vybojoval Toronto Maple Leafs za druhé místo v Atlantic Division s vítězstvím. McAvoy dosáhl 1:13 a Bruins porazil Los Angeles Kings 4-2 v sobotu večer pro své páté po sobě jdoucí vítězství. Fanoušci v dres Boston Bruins jsou nadšeni touto zprávou. "Viděla jsem, že do sítě je pruh, a tam jsem se tam dostal," řekl McAvoy, který skončil s Jakeem DeBruskem. "Odtamtud nevěděl, co se stalo. Mám na sobě hůlku. "Charlie McAvoy se znovu dokázal, že se nebojí toho velkého okamžiku.

    Rask později udělal velkolepou záchranu Alexa Iafalla Kingsových, když si podložil podložky, aby okradl, co mohl být snadný gól. Rask udělal svou roli k potlačování králů, který udělal brilantní záchranu na Iafallu pozdě ve druhém období. Nosit nhl dresy, Rask je 11-0-2 v posledních 13 startu. "Nebylo to příliš mnoho, ale kvalita byla dobrá," řekla Cassidy. "To je to, co potřebujete, na zádech na cestě, máme to. Myslel jsem si, že to taky bylo, když hra probíhala, byla to dobře braná hra. "

    Verwante Tags

    dres Boston Bruins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!