Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Oilers've udeřil devět z posledních 11 na domácí led

    Detroit Red Wings měl odložený start k jejich přestávce. Luke Glendening byl potěšen, že Detroit Red Wings konečně dokázali ukončit hru. Dylan Larkin měl rád také načasování. Detroit Red Wings, se čtyřmi vítězstvími v předchozích 19 zápasech, přišel a porazil anemickou Oilers 3-2 v úterý večer a předal jim svou třetí přímou ztrátu doma, když skončili v šest zápasů Rogersův domácí stánek 2-4 proti Floridě . Fanoušci v dres Detroit Red Wings jsou nadšení na skóre. "Je zklamáním, že hru ztrati," řekl Koskinen. "Myslím, že jsme hráli opravdu dobře, zvláště ve třetím období."

    Za to, co stojí za to, Detroitův seznam mohl prohrát celý tým s Howe, Lindsayem, Alexem Delvecchiem, Red Kellym a Marcelem Pronovostem. Naštěstí pro ně, cestovní travaly přijít, jak oni vstupují do devítidenní All-Star / bye-týdenní přestávce. Na druhou stranu, Oilersovi to dobře nefunguje. "Musíme jen nosit nhl dresy a bojovat," řekl McDavid, kapitán Edmonton. "Řekli jsme všechno, co máme říci. Je to jen na nás, abychom to udělali teď." Oilers mají v posledních 17 zápasech jen pět výhrůžek a v sezóně klesají na 23-24-3. devět z posledních 11 na domácím ledě. Jsou ještě tři body z divoké karty.

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!