Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Nielsen je spokojen s větší rolí

    Tréninkový tábor pokračuje v Centre Ice Arena tento týden, když se Detroit Red Wings připraví na sezónu 2018-2019. S kariérou kapitána Henrika Zetterberga je Nielsen nejlepším kandidátem na Niklas Kronwall a Justin Abdelkader jako náhradní kapitáni. Fanoušci v dres Detroit Red Wings očekávají, že v této sezoně mohou mít hráči lepší výkon. Po vstupu do týmu uprostřed legendárního 25letého play-off se Zetterberg vrátil v pátek na pata dvou po sobě jdoucích ztrátových sezón. "Nemyslím si, že by někdo nahradil Henrika (Zetterberg)," řekl 31letý Abdelkader. Dva roky v kariéře Wings je Nielsen spokojen s větší rolí.

    Desetiletý veterán Red Wings uvedl, že potenciálními kandidáty jsou Frans Nielsen, Luke Glendening, Darren Helm a Mike Green. "Jsme v přechodu, my všichni víme, myslím, že poslední dva návrhy jsou pro nás velmi zajímavé. Máme několik dobrých hráčů, viděl jsem to na (školení) táboře," řekl Zetterberg. Nosíte nhl dresy, co nám to letos přinese?

    Tým je stále plný veteránů v Niklas Kronwall, Justin Abdelkader a Jimmy Howard, aby spolu s novou vlnou talentů v Dylan Larkin, Anthony Mantha a Andres Anthanasiou.

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!