Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Nahrazování Letangu na krátkodobém základě bude těžké

    Pittsburgh Penguins obránce Kris Letang se zúčastnil ranní brusle v pondělí a je v sestavě pro pondělní noční zápas proti Anaheim Ducks. Letang opustil třetí období v pátek poté, co byl zraněn v nepříjemné střetu s Boston Bruins dopředu Joakim Nordstrom. Letang je povzbuzován, že újma utrpěná v pátek v Bostonu není tak vážná jako to, co se původně obávalo. Nosit dres Pittsburgh Penguins, on říkal, že cítil "trochu omezený" pondělí ráno na ledě. "Ale celkově mohu dělat, co chci. Je lepší než to, co jsme očekávali. "Letang má sedm gólů a 18 asistencí ve 30 zápasech.

    Nahrazování Letangu z krátkodobého hlediska bude dost obtížné, zejména proto, že sobotní večerní setkání s Kingsem zahájilo pět her za pět her za osm dní pro Penguins. Letang jednoznačně byl Penguins nejcennějším hráčem v této sezóně. Nedávno přerušil několik záznamů franšízy od Paula Coffeyho. Nosit si nhl dresy, Letang nehrál v sobotu večer proti Los Angeles Kingsovi, ale jeho postavení je považováno za každodenní, řekl trenér Mike Sullivan. Letang nebyl jediný zraněný hráč Penguins, který se v pondělí vrátil na led. Patric Hornqvist pokračovala bruslení před ranním bruslem.

    Verwante Tags

    dres Pittsburgh Penguins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!