Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Murray pravděpodobně budou přehlíženy

    Penguins brankář Matt Murray má vážnou šanci na ukončení sezóny jako Vezina Trophy finalista, ale je tu šance, že nebude ani být jmenován jedním ze tří nejlepších nováčků v této sezoně. Skvělá herní nás vždy vždy přitahoval, když se také rád vzrušující hry, můžete si koupit Levné Dresy NHL to baví.

    S flashiness z nováčků letošní sezóny a počtu hráčů tlačí na vrcholu nováčků vyznamenání, Murray zřejmě budou přehlíženy. Skutečnost, že věc je Matthews se má nováček sezóny likes který jsme neviděli od té doby Crosby, Jevgenij Malkin a Alex Ovechkin vstoupil do ligy. Totéž platí pro Laine taky, který ukázala každým coulem gól bodovací vkus, který byl slíbeno. Hodit do Marner, Nylander, Werenski a jiní a máte přeplněné pole. Dres Pittsburgh Penguins je velmi populární, si to nenechte ujít.

    Je to škoda, taky. I v případě, Murray by se získaly buď cenu, že by se připojí nějaké elitní společnosti, jako je Fuhr, Barrasso a Hextall jako finalista pro obě ocenění ve stejném období. V každém jiném roce, oproti jiným nováčkovské plodiny nebo v sezóně začal více her, který velmi dobře mohl být realitou. Místo toho, on by mohl muset spokojit s velkolepé sezoně, která je jen krátká srst být daný úvěr, jakou si zaslouží.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!