Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Murray je ve své druhé plné sezóně

    Matt Murray řekl po vítězství Penguins '4-2 nad Boston Bruins na PPG Paints Arena v neděli, že "je to v podstatě playoff hokej od tady na ven." Murray bude jeho osmý přímý start, když Penguins hrát hostitele pro Boston Bruins na Nedělní noc, trenér Mike Sullivan oznámil několik hodin, než puk spadl. „Měl jsem spoustu rozhovorů s Mattem, téměř denně o tom, kde je, jak se cítí,“ řekl Sullivan. „Když se podíváme na jeho dílo, jeho počet je stále dole.“ Penguins v současné době vedou Columbus a Montreal o dva body za playoff. Také hráči v dres Pittsburgh Penguins trénují tvrdě.

    Neděle označila osmý začátek startu Murray udělal v brance pro Penguins, vázání jeho kariéry-high od 16. ledna-Feb. 3, 2017. Na sobě nhl dresy, Murray, 24, je ve své druhé plné sezóně jako nesporný startér Penguins. Vzhledem k tomu, že se vrátil z nižšího tělesného zranění 15.prosince, Murray je 18-6-2 s 930 procento úspory. Během svého běhu sedmi po sobě jdoucích startů je 4-1-2 s procentem úspory 927. Pittsburghova mocná síla byla trochu nepořádek zpoždění - stejně pravděpodobné, že se vzdal branky jako jeden gól - a byl 4 než 4, když Sullivan umístil Guentzela na špičku s Sidney Crosbym.

    Verwante Tags

    dres Pittsburgh Penguins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!