Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Montrealské Canadiens doufají, že zahájí smluvní rozhovory s Maxem Domim

    Montrealské Canadieny se snaží vyhnout se ztrátě play-off pro třetí po sobě jdoucí sezónu. Tým nebude podepisovat žádné hráče na profesionální zkušební smlouvy. Ve skutečnosti podepsali útočníka Nicka Cousina, obránce Ben Chiarota a záložního brankáře Keitha Kinkaida, ale nepodařilo se jim přivést Sebastiana Aha zpět. Nyní si jsou jisti, že mají komando, které může udělat po sezóně.

    Generální ředitel Montreal Canadiens je se svým letem spokojený. V nadcházejícím konceptu mají 12 tipů a velký prostor pro čepici. Marc Bergevin se snažil vylepšit pekáč. Možná našel stabilizační sílu pro levou stranu týmu. Bergevin dává přednost mladým vyhlídkám. Přidání Nick Suzuki a Ryan Poehling zlepší jeho seznam.

    Montrealské Canadiens zahájili sezónu každoročním golfovým turnajem. Andrei Markov se chce vrátit do Montrealu, ale Bergevin řekl, že hráči nenabídne nhl dresy a smlouvu. Říká se však, že tým zahájil smluvní jednání s Maxem Domim.

    Max Domi poskytl kariéře nejlepších 28 cílů, 44 asistencí a 72 bodů za Montreal Canadiens. A Shea Weber je nadšený, že se vrátí do pražírny. Je připraven nosit dres Montreal Canadiens a jít od začátku a je nadšený pro výcvikový tábor. Nováčci se připojují k mladému, nadějnému týmu, který má dobrý začátek sezóny.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Montreal Canadiens

    Reacties

    Note: HTML is not translated!