Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Martin Frk není dostatečně dobrým hráčem nebo obranným hráčem na čtvrtém místě

    To, že se Martin Frk již nehodí do plánu Detroit Red Wings, je téměř dva měsíce jasný. Měl málo šancí nosit si dres Detroit Red Wings na ledě. Na jednom místě z bodu, málo hráčů v lize může být stejně nebezpečný. Frk tvrdá pravá ruka je zbraň, obzvláště na power play, ale Red Wings nemá místo pro něj na jedné ze tří nejlepších linií a není dostatečně dobrý puk nebo obranný hráč, který bude hrát na čtvrtém řádek. Ať už je zvednut nebo vyslán, Frkovi čas s Wingsem je u konce.

    Ale pravděpodobně by trvalo spousta balíků, které by vrátily způsob Wingsů, aby uzavřely dohodu, jelikož Glendening je podepsán do roku 2020-21 za výhodnou cenu 1,8 milionů dolarů za sezónu. Luke Glendening měl gól a asistence, Nick Jensen měl dvě asistence a Dylan Larkin měl také gól pro Detroit. Red Wings porazil Nashville Predators 3-2 úterý, aby udeřil tři-hrát ztrácí pruh. Otevírají sétaře Ottawa ve čtvrtek ve čtvrti Little Caesars Arena. Fanoušci v nhl dresy jsou si jisti. S červenými křídly směřujícími ke konci přestavby může být Kaapo Kakko lepší volbou pro Red Wings, pokud mají možnost ho vzít.

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!