Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Legenda NHL Ted Lindsay zemřela

    Legenda NHL a bývalý Chicago Blackhawk Ted Lindsay zemřel pondělí ve věku 93 let. Fanoušci v dres Chicago Blackhawks jsou o této zprávě smutní. Ted Lindsay využil svého vlivu jako hlavní hokejové hvězdy v padesátých letech, aby pomohl pokusit se o vytvoření ligy hráčů pro ligu, přičemž se vyjádřily obavy z důchodů hráčů. Lindsay vyhrál Stanley Cup čtyřikrát s Detroitem, kde hrál vedle středu Sid Abel, který byl později nahrazen Alexem Delvecchioem, a pravé křídlo Gordie Howe na triu, které bylo nazváno výrobní linkou za jejich skvělé výkony. Fanoušci, kteří viděli Lindsayovou hru dnes, jsou pravděpodobně mnohem starší a zbývající jsou ty hry, které jsou vzpomínky, statistiky a některé videoklipy a fotky z jeho kariéry.

    Jako hráč, Ted Lindsay byl známý jako "hrozný Ted" po jeho mimořádně fyzickém stylu hry. Lindsay, nosící nhl dresy, byl také znám svou rolí při vytváření svazu hráčů. Jeho kariéra v Chicagu, stejně jako v raném svazu hráčů, netrvala dlouho, než odešel do důchodu. Lindsay strávil sedm sezon v NHL, dokonce se vrátil pozdě v jeho kariéře, aby hrál jednu finální sezónu s Red Wings v letech 1964-65 - a pomohl vedení týmu k Prince of Wales Trophy.

    Verwante Tags

    dres Chicago Blackhawks nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!