Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Leafs je lepší než kterýkoliv tým NHL v této sezóně

    NHL pozastavil Kadri pro zbytek prvního kola série mezi Toronto a Boston. Leafs se naučil méně než hodinu před pádem puků, že nacista Kadri byl pozastaven pro zbytek série. To znamená maximální zákaz hry pro Kadri. V současné době cestoval do New Yorku za osobní slyšení, které bude chybět kdekoli ze tří až pěti soutěží.

    Kadri byl pozastaven tři zápasy v prvním kole playoff série 2018. Kadri má 28 let a stále se nenaučil vybírat své body, aby využil svou agresivitu. On a DeBrusk, kteří měli na sobě nhl dresy, celou noc tlačili a strkali a křičeli na sebe. Zdálo se, že Kadri má stále problémy s ovládáním svých impulsů při hraní na hraně. Toto je hráč, jehož nezodpovědné činy zranily jeho tým během play-off.

    Maple Leafs porazil boston Bruins 3-2, aby si v nejlepším čtvrtfinálovém finálovém turnaji vybojoval vedení 2-1. Auston Matthews skóroval jeho první cíl playoffs a přidal pomoc jak Leafs porazil Boston Bruins, 3-2, v NHL playoff akce. V druhé etapě vstřelil a branka ho přivedla k tanci s dres Toronto Maple Leafs, nejprve na oslavu, pak v celkové hře. 21leté centrum mělo ve zápasech 1 a 2 celkem 17 pokusů o souboje. Leafs vedl po dvou etapách 3-2 a udělal to, co v této sezóně udělali lépe než kterýkoli jiný tým NHL. Hra 5 je nastavena na pátek v Bostonu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!