Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Křídla se nezachycují a nezmizí, když se věci nepovedou dobře

    Červená křídla začala svou dovolenou pauzu v pondělí vděčná za mnoho věcí - ale ne nutně postavení NHL. Wings se v neděli v Scotiabank aréně dostali do velmi dobrého výsledku, čímž vytvořili šance a dokončili čtyři z nich, když se setkali s jedním z nejlepších týmů v NHL. Nosí dres Detroit Red Wings, Athanasiou dává Red Wings výsledky, které od něj doufají. Přes 19 zápasů má již 15 bodů, z toho 10 gólů. Dobří hráči najdou cestu. Když se věci nebývají dobře, neskrývají a nezmizí.

    Pokud Wings hrají rychle, útočí útočně, stráví jen málo času v obranné zóně a nadále získávají elitní brankář, mohou být nebezpečným týmem. Fanoušci v červených nhl dresy také věří, že jejich hráči mohou mnohem lépe. Wings se vrátí do práce ve čtvrtek v Pittsburghu a poté se hrají v sobotu v Dallasu. Přinejmenším se vracejí do přestávky a vědí, jak dobře mohou hrát. Toto je místo, kde se musí trenér Jeff Blashill ujmout vedení a pomoci mladým křídlům. Za prvé, on potřebuje, aby mohl být všichni-hvězda vpřed zpět na trať. To by byl začátek.

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!