Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Karlsson je zvažován modernizovat Sharks

    San Jose Sharks udrželi obránce Erika Karlssona s podpisem osmileté dohody. Více zpráv říká, že dostane 11,5 milionu dolarů za sezónu. Generální manažer Sharks řekl, že Karlsson má na sobě nhl dresy, což je odlišný výrobce, který neustále dělá hráče kolem něj lepší. Mezitím byli Žraloci jediným týmem, který mohl Karlssonovi nabídnout osm let. Hráč také řekl, že je nadšený, že bude pokračovat ve své cestě se žraloky.

    Karlsson doufá, že bude pokračovat v honbě za Stanley Cup. Zaregistroval 53 bodů v 67 kariéře Stanley Cup Playoff. Od vstupu do NHL v letech 2009-10 žádný obránce nedosáhl více bodů než Karlsson. Dohoda poskytuje mnohem více jistoty směřující do klíčového úseku offseason. Žraloci se zoufale snaží vyhrát pohár. A Karlsson je považován za muže, který je může dostat na další úroveň.

    Masivní smlouva by však mohla představovat i značné překážky. Zbývající rozpočet už si nemůže dovolit koupit jiného hráče nebo dres San Jose Sharks. Musí obětovat příležitost přinést alespoň pár těch kluků. Mezitím Karlssonovo zdraví bylo v posledních letech znepokojením. Je to sázka na rezignaci Karlassona, když si myslel, že ve druhé polovině sezóny to nebylo fyzicky správné.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres San Jose Sharks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!