Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Kapituly získaly body za 10 po sobě jdoucích bodů proti Wings

    Detroit Red Wings vypadal, že strávili a jeho soupeř strávil tuto hru výhodou. Obranný šampion Stanley Cupu Washington Capitals vypadal každý úsek v úterý, rozpadáním Wings 6-2 v Capital One Arena. Fanoušci v dres Washington Capitals jsou velmi rádi, že dosáhli tohoto výsledku. Alex Ovechkin se mohl smát jen poté, co vstřelil svůj první gól. Ovečkin vstoupil do noci jako vůdce NHL a celkově se rozrostl na 25 až 30 zápasů, na půli cesty k potenciální osmé 50. brankové sezoně.

    Capitals využili v prvním období štěstí a odhodili si na dvou silových hrách. 33-rok-starý Ovečkin vstoupil do noci na známém místě jako vůdce NHL. Řekl: "Po loňském roce jste si zřejmě užívali. Samozřejmě, že se nechcete příliš těšit, ale snažím se dělat totéž znovu a znovu. Je to zábava. Je zřejmé, že náš tým se může bavit právě teď. "Ovechkin si na sobě nhl dresy vydělal 4-0 těsně před polovinou druhého období, kdy se Carlsonovi podal krmiva a porazil Berniera zápěstí, aby dokončil diváka spěch. Kapituly získaly body za 10 po sobě jdoucích bodů (8-0-2) proti Wings.

    Verwante Tags

    dres Washington Capitals nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!