Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Howard hrál ve svém 500. kariéře 14. února

    Detroit Red Wings podepsal brankáře Jimmyho Howarda na 4 miliony dolarů ročního prodloužení smlouvy. Howard nám na dres Detroit Red Wings dodá lepší překvapení? Úplné podrobnosti ještě není třeba dokončit, ale nebyl bych překvapen, kdyby část dohody byla doložkou o neobchodování. Dohoda drží Howard v záhybu pro příští sezónu. 34letý Howard hrál za celou svou kariéru v týmu Red Wings. Jimmy Howard šetří během druhého období hokejového zápasu NHL proti New York Rangers, úterý 19. března 2019 v Madison Square Garden v New Yorku. Howard je v této sezoně 19-20-5 s 3,05 góly v porovnání s průměrem a 908 procenty v procentech, což činí hru All-Star již třetíkrát v kariéře.

    "Je nám dáno skutečné důsledné dobré brankování," řekl trenér Jeff Blashill. „Jsem opravdový, opravdu šťastný. Je to skvělý příklad pro spoustu dalších lidí v místnosti, kde chodí do práce. “Howard hrál na nhl dresy ve svém 500. kariérním utkání 14. února a byl potřetí jmenován do NHL All-Star. jeho kariéru v této sezoně. Musí se cítit, jako by se vrátil do Toronta několik nocí, když se díval na záda svetrů, které si před ním hrály, a později se pravděpodobně pohrával, kdo jsou.

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!