Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Detroit podepíše nebo získá jiný brankář, který vyplní NHL záložní roli

    Osm nových členů bylo uvedeno do síně slávy IIHF. Tři z těchto členů byli Chris Chelios, Daniel Alfredsson a Rob Blake. Hodiny předtím, než jeho švédští krajané budou hrát na své druhé mistrovství světa, Daniel Alfredsson se zamyslel nad tím, jak se jeho život změnil od doby, kdy se stal hokejovým otcem. Alfredsson, červené křídlo ve své finální NHL sezóně v letech 2013-14, hrál ve 14 mezinárodních turnajích pro své rodné Švédsko. A také nosil Dres World Cup of Hockey 2016, aby pomohl Švédsku získat stříbrné medaile mistrovství světa v letech 1995 a 2004 a bronzové medaile v letech 1999 a 2001.

    Po ukončení své kariéry s Detroite Red Wings podepsal Alfredsson jednodenní smlouvu o oficiálním odchodu do důchodu jako člen senátorů v roce 2014 a jeho dresové číslo odešlo z Ottawy v roce 2016. Fanoušci, kteří nosí Levné Dresy NHL, velmi neochotně vidí odejít. Pak v pondělí Wings oznámili, že podepsali smlouvu na jednoroční vstupní smlouvu s volným agentem Slovak netminder Patrikem Rybarem. V 36 hrách byl Rybar 23-13 a vedl ligu v gólech - proti průměru (1,73) a shutouts (7), a také měl procento úspory 0,932. To je pravděpodobně hluboké podepisování pro Detroit a pravděpodobně bude Detroit podepsat nebo jinak získat dalšího brankáře, který vyplní záložní roli NHL za předpokladu, že nebude obchodovat s Jimmy Howardem.

    Verwante Tags

    Dres World Cup of Hockey 2016 Levné Dresy NHL

    Reacties

    Note: HTML is not translated!