Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Colorado Avalanche pokračují v honbě za playoff

    Colorado Avalanche pokračují v honbě za místem playoff, když vstoupí do United Center, kde se v úterý setká s Chicago Blackhawks. Jste hokejový fanoušek? Zde máme pro vás mnoho Hokejové Dresy. Na tomto předchozím setkání Jonathan Toews získal devět vteřin do nadčasových hodin, aby vyhrál vítězství 2-1 Hawks a vyhrál Jean-Francois Berube. Colorado se v této sezoně změnilo na 20,8 procent svých příležitostí k napájení.

    Přítomnost Matthewa Highmoreho na ranní brusle pravděpodobně znamená, že bude vyloučen poté, co odjede nedělní zápas proti Bluesu se zjevným zraněním na horním těle. Pojďme si nosit Dresy Colorado Avalanche, které jim dávají radost! Hawks měli mezitím velmi zklamanou sezónu a přišli do dnešní hry sedět 17 bodů zpět z Colorada. Hráči Blackhawks byli potrestáni pouze 3,4krát za hru v této sezóně celkem a 2,0 za hru během posledních pěti doma. Colorado musí udržet vítězství, zatímco Chicago je těžké a mám rád návštěvníky pěknou cenu. Avs jsou 4-1 v jejich posledních pěti celkově a 19-46 v posledních 65 proti Central, zatímco Hawks jsou 1-4 v posledních pět proti Central a 8-21 v jejich posledních 29 celkově.

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Dresy Colorado Avalanche

    Reacties

    Note: HTML is not translated!