Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Chris Kreider směřuje k nejlepšímu roku své kariéry

    Několik Newyorských Strážců chce tuto sezónu zažít statistické známky. Hodně z úvěrů musí jít do nového koučového Davida Quinna. Fanoušci v dres New York Rangers se těší na jejich lepší výkon. Třikrát v této sezóně, rozbíhající se střelci odevzdali gól poté, co soupeř vytáhl brankáře za dalšího útočníka. Brankáři veteránů měli v pondělí dobrý duel a očekávají se, že se znovu dostanou do hlavy. S úspěchem v rané sezóně a hlubokým rozpisem neměli lidé New York Rangers moc talentu na to, aby se v Hartfordu dostali do AHL farmářského týmu.

    Chris Kreider, který nosí nhl dresy, míří do nejlepšího roku své kariéry. On konečně vyrazí s takovými čísly, které mu předpovídaly, když začal svou kariéru v play-off v roce 2012. Zibanejad si myslel, že středeční cvičení se na obou stranách puku pro Strážce budou hodit cenné, kteří budou bez dopředu Mats Zuccarello a Vladislav Namestnikov na dvouletý výlet do Ottawy a Montrealu. Přestavovatelé Rangers se chystají vidět, jak silní jsou mladíci v tomto týmu, když bojují proti poranění.

    Verwante Tags

    dres New York Rangers nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!